Fotballstjernene elsker å slappe av på luksusbåter

Det er ikke bare finanseliten og andre søkkrike mennesker som tilbringer tid på yachter og andre luksusbåter. Nesten hver sommer kommer det ut historier om fotballspillere som tilbringer noen av feriedagene sine på en båt. Når en lang fotballsesong tar noen ukers pause hver sommer, er det mange som bruker å dra til kysten i Sør-Europa, for å tilbringe noen rolige dager i båt.

Kilde: Pixabay

Ronaldo og hans velkjente luksus-yacht

Cristiano Ronaldo er en av fotballverdens største stjerner, noe han har vært i en årrekke. I disse dager spiller han for Juventus i Italia, hvor han fortsetter å gjøre sakene sine svært bra. Nå jager han og lagkompisene nok et seriegull i italienske Serie A, samtidig som de fortsatt er med i sluttspillet i Champions League. I hjemlig liga har laget imidlertid tøff konkurranse i år, noe som reflekteres i odds fra spillselskapene. Du kan nemlig få 3.50 i odds på Juventus som vinner av Serie A hos ulike bookmakere på nett, mens Inter Milan er favoritten med 2.50 i odds.

SE OGSÅ:  Slik kan du gamble til sjøs

Etter at Juventus vant den Serie A i fjor, valgte Ronaldo å feire ligatittelen på en litt uvanlig måte. Han kjøpte en luksus-yacht til 65 millioner kroner, slik at familien kunne nyte en deilig ferie på sjøen. Båten er 27 meter lang, har fem kabiner, seks baderom og to lounge-områder. Her er det med andre ord komfortabelt å slappe av når man skal lade batteriene til en ny fotballsesong, uten at det blir for trangt.

Messi og Suarez ferierte sammen med familiene sine på luksusbåt i Ibiza

Den samme sommeren som Ronaldo kjøpte luksus-yachten sin, valgte hans evige erkefiende på fotballbanen, Barcelonas Lionel Messi, å dra på sin egen båtferie. Sammen med lagkamerat Luis Suarez, dro de sammen med familiene sine til en luksusbåt på ferieøyen Ibiza i Spania.

SE OGSÅ:  Hjelp - Insekter i båten - hva gjør jeg!? (guide)

Fotballstjernene og familiene la anker et par hundre meter fra land, og badet i det azurblåe havet på den populære ferieøyen. Det er liten tvil om at stjernene liker å lade batteriene mens de hører bølgene slå mot luksusbåtene. Ibiza blir hyppig besøkt av spanske fotballspillere, og foregående sommer tok Messi og Suarez med seg både Cesc Fabgras og Jordi Alba på ferie hit.

Suarez og Messi var lagkamerater på Barcelona i mange sesonger, og oppnådde svært gode resultater sammen. Kanskje viser dette eksempelet hvor lønnsomt det er å være svært gode venner utenfor banen også. Mange lurer på om det blir flere ferier på luksus-yachter i flotte omgivelser på de to spillerne nå, all den tid Suarez ble solgt fra Barcelona mot Messis vilje. Sør-amerikanerne har ofte lagt ut bilder på Instagram der de tilbringer tid sammen med hverandre i fritiden, mens de begge fortsatt var i Barcelona.

SE OGSÅ:  Gjør sommerferien til sjøs litt mer spennende

Kilde: Pixabay

Båter gir spillerne en frihet de ellers ikke har

Det kan være mange grunner til at mange stjernespillere velger å feriere på båt, men en grunn er nok at de får være i ro og fred der. Hadde de feriert på en strand på et populært feriested, hadde de naturlig nok blitt overlumpet av ivrige fans. Når de er ute i en båt, slipper de naturlig nok det styret.