Havets beste shows

Cruise-ferie er en yndet ferieform for mange, og på de største og mest moderne skipene finner du et stadig større underholdningstilbud.

Kanskje er de store showene noe du forbinder med en langhelg i London, Berlin eller Paris, men du kan også oppleve noen av historiens største shows mens du befinner deg til havs. Nedenfor presenterer vi deg for noen av de største scene-showene du kan overvære hvis du er på cruise-ferie.

Cirque de Soleil

Vi er godt klar over at Cirque de Soleil ikke er et enkeltstående show, men derimot et underholdningsimperium som presenterer en lang rekke underholdningsshow. Felles for dem alle er imidlertid at kvaliteten er garantert når det er Cirque de Soleil som står bak. Kanskje har du allerede vært del av publikum på et Cirque de Soleil-show i en storby, men faktisk har du gode muligheter til også å oppleve dem hvis du reiser med et cruiseskip fra MSC.

SE OGSÅ:  Fem fine Instagram-kontoer å følge

Det internasjonale cruiseselskapet samarbeider nemlig med Cirque de Soleil og presenterer ulike show fra gruppen på de forskjellige skipene deres. Gjennom Cirque de Soleil at Sea kan du blant annet oppleve «Sonor» på MSC Meraviglia, «Syma» på MSC Bellissima og «Cosmos» på MSC Grandiosa.

At Cirque de Soleil er store innenfor underholdningsbransjen hersker det liten tvil om. Et ytterligere eksempel på nettopp dette er at underholdningsimperiumet også har sin egen spilleautomat. «Kooza» er en underholdende «sirkus»-automat som norske spillere finner hos Mr Green. Nettkasinoet legger stor vekt på underholdning og ansvarlig spilling, og har blant annet vunnet flere priser i løpet av de seneste årene.

SE OGSÅ:  Studere medisin - hva slags leger kan man bli?

Mamma Mia!

ABBA-klassikeren som både er en hovedattraksjon på de store scenene rundt omkring i verden, men også ved to anledninger har blitt store filmsuksesser, finnes også til havs. Hvis du reiser med Allure of the Seas fra Royal Caribbean kan du kose deg og nynne eller synge med på velkjente sanger som «S.O.S», «Chiquita» og «Thank you for the music». 

Musikalen har blitt sett over 50 millioner mennesker til lands, og derfor er det helt naturlig at et av verdens største cruiseskip presenterer en av verdens største musikal-suksesser.

Royal Caribbean har også flere andre kassasuksesser på programmet, og på selskapets forskjellige skip finner du verdenskjente titler som «Grease», «Cats» og «Saturday Night Fever».

SE OGSÅ:  Slik avgjør du hvilket fond som passer best for din sparing

Legends in Concert

Kanskje kan du allerede gjennomskue hva dette showet dreier seg om. Her snakker vi om det lengste eksisterende showet som hyller noen av pop-industriens aller største stjerner. På Norwegian Pearl til Norwegian Cruise Lines presenteres du for fenomenale imitatorer som hedrer klodens største artister som Lady Gaga, Michael Jackson, Adele og Tina Turner.

Norwegian Pearl har plass til nesten 2500 passasjerer, så her finner alle publikummere en eller annen låt å synge med på. Skipet seiler hovedsakelig i karibiske og amerikanske farvann, og du har blant annet mulighet til å bli med gjennom verdens villeste snarvei, Panamakanalen, med Norwegian Pearl.

Vi ønsker deg god cruise-ferie!