Hvordan du kan spare penger på båtutstyret!

Båtdrømmen er i ferd med å gå i oppfyllelse, og den skuta du hadde siklet på i mange år, var endelig til salgs. Det vil nok føles som den første kjærligheten på ny, et eventyr som bare du og skuta skal få oppleve, pusse og gnikke hele vinteren, halve våren, før den er klar til å sjøsette vidunderet.

En båtdrøm kan likevel bli både dyrt og vanskelig for forholdet. Pass på at det ikke tar helt overhånd, og så lenge ikke skuta koster skjorta, kan det hende ikke kjerringa merker stort til utgiftene. Her skal vi likevel se på noen tips som kan spare deg mye bry og ikke minst penger. En rabattkode kan være det som trengs for å at du skal finne det båtutstyret du trenger.

Slik kan du oppfylle båtdrømmen

For å spare penger på båtutstyr kan man bruke en rekke netthandler, og noen er bedre enn andre. Vi i kastloss.no anbefaler likevel disse:

  • Seasea
  • Bestmarin
  • Maritim
  • Proutstyr

Nedenfor har vi satt sammen noen av de fremste grunnene for at du trygt kan handle båtutstyr hos disse anerkjente netthandlene.

Seasea:

De har alt av tilbehør til fritidsbåter, fra liten jolle til den største seilbåt. Med dedikerte personale kan man få de beste tipsene og rådene for det båtholdet du søker etter. For at du skal få et morsommere båtliv, sørger de for at du alltid får gode tilbud.

Bestmarin:

Bestmarin er en seriøs aktør som har peiling på båt og vedlikehold. Her finner man alt fra:

  • Båtutstyr og pleie
  • Sikkerhet
  • Elektrisk utstyr
  • Jernvare
  • Fritid og fiske

Man trenger ikke være en erfaren sjøulk for å sjøsette skuta si, når man har de gode tilbudene fra Bestmarin. De har både rask levering og gode betalingsmetoder.

Maritimt båtutstyr:

Dette er en forhandler med butikker i de aller største byene i landet. Hos dem finner man svar på det man lurer på om olje, propellstørrelser, tauverk, elektronikk og alt hva du måtte trenge svar på. Her finnes du alt det nyeste og beste utstyret som har blitt presentert på båtmesser og utstillinger verden over. Trenger du en rabattkode, sjekk her!

Proutstyr:

De er eksperter innen alt som har med fotografering og video-opptak med GoPro utstyr. Trenger du et kamera for å forevige de helt utroligste soloppgangene på den speilblanke sjøen, eller skulle du hatt et ekstra minnekort, så er det Proutstyr man gå til. Mye har skjedd den tiden GoPro har vært på markedet, og her kan du både få gode tips og ikke minst rabattkoder til dine kjøp.

Vi ønsker deg lykke til med båtlivet og sommeren, og husk kjør forsiktig og bruk redningsvest. Skip ohoi!

SE OGSÅ:  Raske biler og eksklusive båter i Monaco