Hvordan trene på en båt

Når man har kastet loss og er ute på de 7 hav så kan det være vanskelig å være i nok bevegelse. Derfor har vi samlet sammen noen tips til deg som ønsker å bevare formen ut på havet.

Vi ha prøvd å lage en blanding av tips til forskjellige typer trening. Ettersom vi vet at det er forskjellig smak når det kommer til trening. Det er heller ikke alt som passer til alle typer båter. Hvis du har en veldig liten båt så vil du nok måtte nøye deg med kun et par av tipsene.

Svømming

Dette er veldig naturlig når man er på sjøen, men hvor ofte gjør man egentlig det? Man hopper kanskje ut i vannet når for å ta et kveldsbad men veldig få tar seg en skikkelig svømmetur. Svømming er faktisk en av de beste formene for trening du finner.

SE OGSÅ:  Seiling – Fra avslapping til tøffe tak

Svømming har et unntak. Det anbefales ikke at du svømmer på åpent hav der båter ferdes. I tillegg så bør man ikke bade når man er alene eller på annet sted hvor det ikke er hjelp å få fra andre om noe skulle skje.

Boksing

Det er ikke mange treningsapparater som passer inn i en båt. En boksesekk derimot passer inn i de aller fleste båter. Du kan ta den opp og ned ettersom behovet melder seg. Om du har seilebåt så kan du henge den i masten når du trenger. Det kan være utrolig morsom og bra trening på havet. så kan du avslutte med et hopp i havet.

SE OGSÅ:  Velkommen til fantastiske Malta

Manualer

De tar ikke stor plass og du trenger ikke stor plass for å trene med de. De er perfekte for mindre båter og hvis du kombinerer med en treningsmatte så kan du ha noen skikkelig gode økter på havet.

Kajakk

Stadig flere nordmenn oppdager kajakken. Det er veldig bra trening og en utrolig måte å oppleve naturen på. Man vet faktisk ikke hvor fantastisk det er før man har prøvd det selv. Nå får man kajakker som kan blåses opp og man får mindre kajakker som lett får plass på en båt.

Hvis du skal padle kajakk alene så husk å gi beskjed til noen på telefon når du drar på tur og når du forventer å være tilbake. Da kan man unngå kjedelig situasjoner.

SE OGSÅ:  Finansier båtdrømmen med båtlån

Oppsummering

Som du ser så har du mange muligheter for å trene ombord på båten. Dette er utstyr som ikke koster mye penger men kan gjøre at du klarer å nyte båtlivet mer og ikke minst kanskje det forlenger din tid på sjøen betraktelig. Hvis du ikke skulle ønske å investere i noe treningsutstyr til båten så kan du ganske enkelt bare løpe deg en tur på land når du går i havn.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Hårtapsnett.no