Hvorfor du alltid bør ta med deg kredittkortet når du setter seil?

Det nærmer seg sommer nå og veldig mange båteiere gleder seg nå til å gjøre klar båten. Vinteren går ofte med til å planlegge reisene man planlegger å ta sjøveien. Når man skal på båttur så er det veldig mye man skal huske på og ikke minst pakke. En ting veldig mange båteiere glemmer når de skal pakke er kredittkortet. Det er flere grunner til at du alltid burde ha med deg kredittkort når du skal reise på tur med båten.

Hvorfor trenger jeg å ha med kredittkort på båttur?

Når man reiser med båt så er det utrolig mye som kan skje. Motoren kan få stopp eller kanskje man må søke ly i et hotellrom når været står på som værst. Hvis man ikke har kredittkort eller kontanter så kan man bli tvunget inn i noen vanskelige situasjoner. Det å ha med kredittkort på tur er en slags forsikring som du kan bruke når du trenger det. Det handler om å være forberedt på det som ikke skal skal skje.

SE OGSÅ:  Hvordan du kan spare penger på båtutstyret!

Hvis man skal reise på mer eksotiske plasser med båt så kan det være greit å bruke kredittkortet når man skal betale fremfor et vanlig bankkort. Det er fordi at teknologien her er enklere og dermed så er det ofte lettere for folk å svindle deg når du drar kredittkortet. Når du betaler med et kredittkort på vanlig måte så er forsikret mot svindel. Så om du f.eks reiser på en seilbåtferie til Bahamas og en lokal bar drar kortet ditt for 20000 dollar så kan du reklamere på dette. Dette kan du ikke gjøre på samme måte med et vanlig bankkort.

SE OGSÅ:  Hva er de beste nettavisene å lese internasjonale økonominyheter?

I tillegg til at et kredittkort fungerer som en slags forsikring så er det noen fordeler. Hvis du velger et kredittkort som gir deg cashback på drivstoff så kan du faktisk få billigere driftskostnader på din ekskursjon. Hvis du i dag ikke har et kredittkort i dag så har nettsiden Kredittkrt.no laget en oversikt over de beste kredittkortene som finnes der ute.

Hvordan oppbevarer jeg kredittkortet på båten?

Det er dessverre en sannhet at båter er et yndet objekt for tyverier. Derfor anbefaler vi at man alltid gjemmer et kredittkort i båten. Det betyr at om du skulle være så uheldig at noen uvedkommende kommer i båten så kan du være trygg på at du har penger til å komme deg hjem eller kjøpe nytt utstyr. Det beste er om du har et hemmelig rom eller annet sted som bare du vet om.

SE OGSÅ:  Hvordan få et båtlån med pant i båten?

Vi anbefaler ikke at man går ut med kredittkortet på seg ettersom dette er selve forsikringen man har hvis noe går galt. Hvis man ønsker å gå med et kredittkort på seg så kan det være greit å ha 2 kredittkort med seg på tur.