Kombiner et cruise med blues!

Temacruise har blitt en populær måte å feriere på. Et BluesCruise er litt som en musikkfestival på vannet, bare med mye god mat og selvfølgelig full komfort. Det er livemusikk på barene og de større showrommene som er vanlige på cruisebåter blir brukt til konserter. BluesCruise er en utrolig fin måte å oppdage ny musikk på og selvfølgelig møte andre som setter like mye pris på blues som deg selv. 

Flere forskjellige typer cruise 

Veldig mange vil nok tro det koster mye penger å reise på cruise men det trenger ikke å gjøre det. Det kommer an på hvilket selskap du reiser med, hvor du skal reise og selvfølgelig lengden på cruiset. I tillegg så har du faktorer som hvilken type lugar du ønsker og eventuelle middager du ønsker. Det finnes i dag “BluesCruise” i alle prisklasser og på flere destinasjoner. 

SE OGSÅ:  Adrenalinfylte aktiviteter på cruiset

Før du booker et cruise så bør du sjekke hvilke artister som er bekreftet og når alle artistene blir bekreftet. 

Ettersom vi setter pris på både cruise og blues så har vi laget en liten oversikt over alle mulighetene som finnes der ute i alle prisklasser. 

Billig bluescruise 

Dersom du ikke har det største budsjettet så kan “BluesCruise” med Colorline være tingen. Den 17-19 oktober fyller nemlig ColorLine opp båten sin ColorFantasy med blues til Kiel. Her kan du oppleve den legendariske Buddy Whittington og Trez Gregory for å nevne noen. I tillegg til gode musikkopplevelser så blir det god mat og god drikke. Prisen for hele cruiset starter så lavt som 1349,- kroner per person. 

Hvis du ønsker å bruke litt mindre penger så går det en båt med live blues-musikk hver lørdag fra rådhuskaia i Oslo. For 519,- kroner så får du livemusikk på Oslofjorden og rekemiddag. Kanskje ikke det lengste cruiset men garantert verdt pengene. Bandene som spiller varierer noe, men det er for det meste norske blues-band. 

SE OGSÅ:  Slik avgjør du hvilket fond som passer best for din sparing

Middelhavs Blues 

Årets middhavs “BluesCruise” er utsolgt men man kan sette seg på venteliste. Her starter man i Barcelona på en 5 dagers ferd til Monte Carlo og Valetta. Årets lineup er upåklagelig med navn som Joe Bonamassa og Peter Frampton. Du kan lese mer om cruset på denne siden. Prisen er ganske stiv og starter på rundt 13000,- for den billigste lugaren. 

Amerikansk Bluescruise 

Dersom du ønsker å putte litt mer penger i opplevelsen og kanskje få med deg litt mer av verden så er BluesCruise.comsine cruise verdt prisen som varierer fra 1600 dollar og oppover.. Her samler de verdenskjente artister på et 7 dagers cruise. De har 2 cruise i året, et som går fra San Diego og et som går fra Ft.Lauderdale. Disse blir utsolgt kjempe raskt men det er mulig å sette seg på venteliste på det som går allerede til høsten. 

SE OGSÅ:  Hvordan trene på en båt

I skrivende stund så er de 2 neste cruisene helt utsolgte men veldig mange av disse plassene er kun reserverte. For å reservere så må man betale 500 dollar og så betaler man resten når man bookingen er bekreftet. Veldig mange holder plasser for å se hvilke artister som skal spille og hvis det ikke er noe de liker så kansellerer de. 

Hvis du ikke skulle få plass på dette så finnes det flere andre typer bluescruise som går fra USA. De har ikke det samme rykte eller den samme linupen som Bluescruise.com har.