Kombiner et skjærgårdscruise med skjønnhetsoperasjoner

Tyrkia er et vakkert land, med en fantastisk skjærgård.

Mange forbinder kanskje ikke Tyrkia som et land man drar på båtferie til, men med sin fantastisk vakre skjærgård i Middelhavet, med krystallklart vann og nydelig, fersk mat, er det faktisk en perfekt destinasjon!

Det er vanlig å reise med båt rundt i Middelhavet. Og mange nordmenn ferierer også i Tyrkia. Men det du kanskje ikke var klar over, er at mange reiser på ferie til Tyrkia for å gjennomføre en skjønnhetsoperasjon.

Kanskje du har sett på nyhetene om alle som drar dit for å ta «brazilian butt lift» (BBL) i det siste. Dette er et svært farlig inngrep, og det er mange triste historier.

SE OGSÅ:  Malta - sol, historie og moro på ett sted

Men, det finnes andre inngrep, som er langt vanligere og gir gode resultater. Det er nemlig svært vanlig å reise til Tyrkia for å gjennomføre en hårtransplantasjon.

Det er mange grunner til at folk reiser til akkurat Tyrkia. Det er billig der, og det er et stort land med gode leger. Mange tror at Norge er det beste landet for alle skjønnhetsoperasjoner. Og når det kommer til sikkerhet i ettertid av operasjonen, så er det kanskje det. Her har du garantier det er lett å følge opp. Har man gjennomført et inngrep i Tyrkia er det naturligvis ikke like enkelt. Men, legene i Tyrkia er dyktige. Siden operasjoner er vanlig der, og det er et stort land, har de mye erfaring sammenliknet med mindre land som Norge.

SE OGSÅ:  De beste casinoer du kan oppleve på cruise

Men, tilbake til skjærgårdscruise i Tyrkia.

Tyrkiareiser.no tilbyr å reise med en såkalt gületbåt. De kommer i forskjellige størrelser og har ganske enkel standard. Men du skal uansett ikke være innendørs på lugaren din på en ferie som dette. Her er det snakk om å kose seg mest mulig, i form av bading, fisking, dykking/snorkling, soling, avslapping med en bok og så videre.

Kun fantasien setter grenser!