Slik arrangerer du fest på en båt

Hva er vel mer stemningsfullt enn å invitere venner eller kollegaer på en fest ute på det åpne hav?

Det finnes mange som tilbyr båtturer for firmafester, bursdager, jubileum, sommerfester, barnedåper, temafester, konfirmasjoner, julebord og bryllup.

En annen ting som har blitt populært, er å arrangere utdrikningslaget til sjøs. En seiskute gir mange muligheter for en variert og opplevelsesrik fjordtur for vennegjengen.

Det finnes flere tilbydere av skuter med full forsyning. Mat og snacks og en egen bar er vanlig. Her kan man danse og kose seg til solen går ned.

Dette bør du huske på når du arrangerer fest

Finn en seriøs aktør – ved et kjapt Googlesøk kan du finne mange aktører som arrangerer båtturer hvor man kan ha fest. Sjekk anmeldelsene av aktørene på Facebook, Instagram, Google og så videre.

SE OGSÅ:  5 tips til hygiene på sjøen for crew

Sikkerhet – sikkerhet på sjøen er viktig. Pass på at ingen blir overstadig beruset!

Invitasjoner – når du har funnet aktør og bestemt deg for dato, er det på tide å sende ut invitasjoner til festen. Å opprette et arrangement på Facebook er nok den enkleste metoden nå i 2018.

Mat og drikke – skal mat og drikke være inkludert? Eller skal alle betale en liten ingangssum som dekker det viktigste? Pass på å sjekke opp hvilke betalingsmåter som godtas på båten.

Tema for festen – hva med å lage festen til en temafest? Sjørøverfest passer selvfølgelig utmerket, men en fest med 80-talls mote gjør også garantert at stemningen blir høy! Dersom du skal arrangere julebord, passer det kanskje med en ugly christmas sweater fest?

SE OGSÅ:  Når seilferien kan kombineres med stadiontur

Lykke til med festen!